10 DAGEN VAN
TROOST EN HOOP

Tijdens Heel het land slaan we de handen in elkaar waarin we van 30 april tot 9 mei 2021 met velen, het land weer helen. We staan stil bij elke vorm van verlies die de coronacrisis met zich meebracht. Van concreet verlies van geliefden tot het meer abstracte verlies van een wereldbeeld dat zo plots en drastisch overhoop werd gegooid en ons allen in de kern van ons bestaan heeft geraakt. lees meer...

Troostwandeling in Moerbeke Waas

"Hoopvol vooruitkijken naar de toekomst"
Oost-Vlaanderen
Ferm Moerbeke - Waas i.s.m met het Sociaal Huis, doet mee met de actie “HEEL HET LAND - 10 dagen van troost en hoop” en nodigt jullie uit op hun troostwandeling van 30 april tot 9 mei 2021
Wandeling
vr 30 april
za 1 mei
zo 2 mei
ma 3 mei
di 4 mei
wo 5 mei
do 6 mei
vr 7 mei
za 8 mei
zo 9 mei
10:00-18:00
UiTmetVlieg / kindvriendelijk

We bieden jullie 2 formules aan :

- “Een troostwandeling” van ongeveer 6,5 km die op elk moment gewandeld kan worden in de week van 30 april tot 9 mei. Jullie krijgen van ons de uitgestippelde route en een starterspakket. Het begin- en eindpunt is aan “onze troostplek” ingang gemeentepark via Bevrijderstraat

Graag inschrijving 1 dag op voorhand

- Het hoogtepunt van deze 10 dagen van hoop en troost houden we op zaterdag 8 mei van 14u tot 17u. Op die dag zijn we met enkele mensen van het bestuur aanwezig op de troostplek. Ook wie enkel een bezoekje wil brengen aan de troostplek is welkom - wij zorgen voor de nodige serene sfeer.

Hiervoor graag inschrijven voor 5 mei.

De wandeling kan in bubbels van 4 gedaan worden. Iedereen is welkom. Laat je niet afschrikken indien je alleen bent, ook dan voorzien we voor jou een aangepaste bubbel.

Omdat alles coronaproof dient te verlopen (daar houden we ons strikt aan), vragen we om vooraf in te schrijven en door te geven met hoeveel personen je wenst te komen. Wij maken dan een aangepaste planning.

We hopen jullie  te mogen verwelkomen.
 

 

Locatie
Ingang gemeentepark via Bevrijdersstraat

Bevrijdersstraat
ingang gemeentepark
9180 Moerbeke - Waas
België

Er zijn parkeerplaatsen voorzien in de Bevrijdersstraat - De troostplek waar de wandeling start en eindigt staat aangegeven.
De locatie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Organisator
Ferm Moerbeke i.s.m. Sociaal Huis
Vorig jaar op 15 november 2020 werd in aanwezigheid van de Burgemeester en van het Sociaal Huis, in kader van het project "Samen Veerkrachtig", een troostplek in Moerbeke ingehuldigd.
Als symbool voor verbondenheid hoop en kracht hebben we bloembollen geplant, de afgelopen weken groeien en bloeien de bloemen op onze troostplek, we willen samen deze moeilijke periode herdenken en hoopvol vooruitkijken naar de toekomst.


Voor deze activiteit moet je reserveren.
Inschrijven bij:

Veerle de Nys: 09 346 62 37 - pvd.van.driessche@telenet.be

Martine Dieleman : 0474 66 96 12 - martine.d@hotmail.com
3 € per persoon betalen bij het ophalen van het starterspakket