10 DAGEN VAN
TROOST EN HOOP

Tijdens Heel het land slaan we de handen in elkaar waarin we van 30 april tot 9 mei 2021 met velen, het land weer helen. We staan stil bij elke vorm van verlies die de coronacrisis met zich meebracht. Van concreet verlies van geliefden tot het meer abstracte verlies van een wereldbeeld dat zo plots en drastisch overhoop werd gegooid en ons allen in de kern van ons bestaan heeft geraakt. lees meer...

Troostende wandeling vanuit de bib

Samen herdenken en hoopvol vooruit kijken.
Limburg
De bibliotheek voorziet een Ferm-KWB-troostplekje met aangepaste literatuur, waar je ook mooie troostboeken kan lenen. Je vindt er eveneens een troostkist met (meeneem)-kaartjes waarop troostende, bemoedigende woorden staan.
Vanaf de bib vertrekt een troostwandeling, om individueel of in kleine bubbels te doen. De wandeling gaat langs verschillende kapelletjes van Heusden-centrum. Het zijn plekjes om stil te staan, om te mijmeren, om samen het verdriet te dragen.
Wandeling
vr 30 april
za 1 mei
zo 2 mei
ma 3 mei
di 4 mei
wo 5 mei
do 6 mei
vr 7 mei
za 8 mei
zo 9 mei
- Openingsuren van de bibliotheek
- De wandeling kan altijd plaatshebben.
Deze activiteit is gratis
UiTmetVlieg / kindvriendelijk

Samen met KWB en de bibliotheek van Heusden-Zolder organiseert  Ferm van 30 april tot 9 mei 2021 een troostende tiendaagse. 

De bibliotheek voorziet een Ferm-KWB-troostplekje met aangepaste literatuur, waar je ook mooie troostboeken kan lenen. Je vindt er eveneens een troostkist met (meeneem)-kaartjes waarop troostende, bemoedigende woorden staan.

Vanaf de bib vertrekt een troostwandeling, om individueel of in kleine bubbels te doen, naargelang de coronamaatregelen... De flyer met wandelroute kan je in de bib bekomen (gratis) .

De wandeling gaat langs verschillende kapelletjes van Heusden-centrum. Het zijn plekjes om stil te staan, om te mijmeren, om samen het verdriet te dragen.  

 

 

 

Locatie
Bibliotheek Heusden-Zolder

Sint-Willibrordusplein 8
3550 Heusden-Zolder
België

Bib + 6 kapelletjes in Heusden-centrum
De locatie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Organisator
Ferm-Heusden-centrum
Ferm is een vrouwenvereniging.
Samen met KWB en de bibliotheek van Heusden-Zolder zijn wij de organisator van deze activiteit.