10 DAGEN VAN
TROOST EN HOOP

Tijdens Heel het land slaan we de handen in elkaar waarin we van 30 april tot 9 mei 2021 met velen, het land weer helen. We staan stil bij elke vorm van verlies die de coronacrisis met zich meebracht. Van concreet verlies van geliefden tot het meer abstracte verlies van een wereldbeeld dat zo plots en drastisch overhoop werd gegooid en ons allen in de kern van ons bestaan heeft geraakt. lees meer...

Fermate

Muzikale Circles of Consolation
Vlaanderen
Onder de noemer Fermate spelen overal in Vlaanderen ensembles op hetzelfde moment een ingetogen werk om stil te staan bij de coronaverliezen.

VLAMO stelt hiervoor een gratis en toegankelijk werk ter beschikking voor flexibele bezetting, van de hand van Klaas Coulembier nl. Circles of Consolation. Een boodschap van troost en hoop, ter ere van de coronaslachtoffers. Dit werk werd geschreven in opdracht van VLAMO n.a.v. Fermate, een moment van muzikale verbondenheid tijdens de troostende tiendaagse ‘Heel het land’.
Muziek
zo 9 mei
11:00 uur
Deze activiteit is gratis
UiTmetVlieg / kindvriendelijk
  • Ensembles spelen overal in Vlaanderen op hetzelfde moment een ingetogen werk om stil te staan bij de coronaverliezen.
  • VLAMO stelt hiervoor een gratis en toegankelijk werk ter beschikking voor flexibele bezetting, van de hand van Klaas Coulembier nl. Circles of Consolation. Een boodschap van troost en hoop, ter ere van de coronaslachtoffers. Dit werk werd geschreven in opdracht van VLAMO n.a.v. Fermate, een moment van muzikale verbondenheid tijdens de troostende tiendaagse ‘Heel het land’.
Locatie
overal in Vlaanderen

Overal in Vlaanderen
9000 Gent
België

Overal in Vlaanderen, op troostplekken of alternatieve locatie in eigen gemeente.
Organisator
VLAMO
VLAMO, de Vlaamse Amateurmuziekorganisatie.

VLAMO wil samenbrengen en verbinden door - instrumentale - muziek. Dat gaat van harmonies en fanfares tot brassbands, bigbands, MajoTwirl, accordeongroepen, strijk- en tokkelensembles, pipebands, blaaskapellen, drum-, percussie- en showkorpsen.
Voor iedereen die muziek speelt, alleen of in groep, op niet-professionele basis.
Wij zorgen voor praktische en artistieke ondersteuning, speelkansen, wedstrijden, les en begeleiding, verzekering, ...
Kortom alles wat je nodig kan hebben voor het leren, inoefenen of opvoeren van muziek.