10 DAGEN VAN
TROOST EN HOOP

Tijdens Heel het land slaan we de handen in elkaar waarin we van 30 april tot 9 mei 2021 met velen, het land weer helen. We staan stil bij elke vorm van verlies die de coronacrisis met zich meebracht. Van concreet verlies van geliefden tot het meer abstracte verlies van een wereldbeeld dat zo plots en drastisch overhoop werd gegooid en ons allen in de kern van ons bestaan heeft geraakt. lees meer...

'HEEL het land'-wandeling 3: Park Tervuren (Brussel)

Het Zoniënwoud in zijn frisse lentekleuren
Brussel
FedOS vzw organiseert samen met Nordic Walking (Brussel) een (coronaveilige) wandeling in het kader van 'HEEL het land'. Zo kunnen we elkaar in kleine bubbels opnieuw ontmoeten. Een wandeling van ongeveer 5 km, om in gezelschap te genieten van de natuur en het weerzien.

Tijdens dit wandelparcours is er de mogelijkheid om stil te staan bij een 'troost-boom', waar deelnemers als zij wensen een boodschap in kunnen hangen. Hiervoor zijn lintjes voorzien waarop geschreven kan worden en die in de boom kunnen worden geknoopt.
Wandeling
ma 3 mei
12:30-17:00
UiTmetVlieg / kindvriendelijk

OPGELET: Deze wandeling gaat door op de opgegeven datum indien de corona-maatregelen het toelaten. Zo niet, wordt de wandeling verzet naar een latere datum.

Inschrijven kan tot 23 april, via dit online inschrijvingsformulier.

Extra info omtrent parkeerplaats, een plannetje, openbaar vervoer, eventuele sanitaire mogelijkheden... ontvang je ná je inschrijving. 
 

Maandag 3 mei 2021: Park Tervuren (Brussel)

Deze wandeling combineert de praal van het Afrika-Museum met de prachtig aangelegde vijvers en het wijde zicht op het binnenkanaal. Kom ook genieten van de meer intieme sfeer van de uitlopers van het Zoniënwoud in zijn frisse lentekleuren.

Locatie
Startplek: Hek ingang park, tegenover Terminus tram 44, Tervuren

Terminus Tram 44
Leuvensesteenweg
3080 Tervuren
België

Als je afstapt van de tram moet je de Leuvensesteenweg oversteken om aan het hek te komen.
De wandeling verloopt over natuurlijk terrein. Voorzie dus aangepast schoeisel.
Langs het parcours zijn er geen sanitaire voorzieningen: hou hier rekening mee.
Organisator
FedOS vzw
FedOS vzw is een onafhankelijke sociaal-culturele vereniging voor 50-plussers, met lidclubs en individuele leden in heel Vlaanderen en Brussel. Optimaal ouder worden is ons doel, gemeenschapsvorming en cultuurparticipatie zijn onze troeven.
Voor deze activiteit moet je reserveren.
Het aantal beschikbare plaatsen
40 personen per wandeling
Je kunt individueel inschrijven, of met een bubbel van maximum 4 personen. Inschrijven kan tot 23 april, via dit online inschrijvingsformulier:
https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=rMJra-wJkk6MuhoPnog2TxqcBFY98LFHn0xRuMc66wZUQTdVQU1XU0dBV0NVUEMySEhKUEhMVkpQOS4u

Lukt dit niet? E-mail dan naar: heelhetland@fedos.be
Het inschrijvingsgeld bedraagt 3 euro en hoeft pas betaald te worden wanneer u onze bevestigingsmail krijgt (met daarin de betalingsgegevens). Een hapje en een drankje zijn in deze prijs inbegrepen.