10 DAGEN VAN
TROOST EN HOOP

Tijdens Heel het land slaan we de handen in elkaar waarin we van 30 april tot 9 mei 2021 met velen, het land weer helen. We staan stil bij elke vorm van verlies die de coronacrisis met zich meebracht. Van concreet verlies van geliefden tot het meer abstracte verlies van een wereldbeeld dat zo plots en drastisch overhoop werd gegooid en ons allen in de kern van ons bestaan heeft geraakt. lees meer...

Mooi gemis

2020, een mooi rotjaar voor jou persoonlijk in beeld gebracht
Antwerpen
We zijn in 2020 allemaal iets kwijtgeraakt. De ene zijn vrienden, de andere zijn partner, ik mijn mama. 2020 was een jaar van gemis. Maar ook van beseffen wát we missen en er de waarde van zien. Gemis kan mooi zijn. Dat mooie ervan in beeld brengen, dat is het doel van dit project.
Workshop
vr 30 april
za 1 mei
zo 2 mei
ma 3 mei
di 4 mei
wo 5 mei
do 6 mei
vr 7 mei
za 8 mei
zo 9 mei
00:00-00:00
Deze activiteit is gratis
UiTmetVlieg / kindvriendelijk

We zijn in 2020 allemaal iets kwijtgeraakt. De ene zijn vrienden, de andere zijn partner, ik mijn mama. 2020 was een jaar van gemis. Maar ook van beseffen wát we missen en er de waarde van zien. Gemis kan mooi zijn. 

Ik maak een fotoreeks over, voor en samen met mensen die in 2020 iets kwijt zijn geraakt. Na een babbel zoeken we samen uit hoe we jouw gemis of verlangen op een mooie manier in beeld kunnen brengen.

Het kunnen foto's zijn van jezelf, je partner en/of je gezin. Van een speciale plek of een speciaal voorwerp. Alles kan, zolang we het verhaal er achter tot leven kunnen brengen in de foto.

De foto's worden enkel gebruikt als jij je akkoord geeft.

Locatie
Westerlo

Locatie af te spreken
2260 Westerlo
België

Af te spreken
Voor deze activiteit moet je reserveren.
https://www.mooigemis.be/