10 DAGEN VAN
TROOST EN HOOP

Tijdens Heel het land slaan we de handen in elkaar waarin we van 30 april tot 9 mei 2021 met velen, het land weer helen. We staan stil bij elke vorm van verlies die de coronacrisis met zich meebracht. Van concreet verlies van geliefden tot het meer abstracte verlies van een wereldbeeld dat zo plots en drastisch overhoop werd gegooid en ons allen in de kern van ons bestaan heeft geraakt. lees meer...

Troost en mijmeren, een wandeling.

Vertraging en verstilling
West-Vlaanderen
Heel Het Land is een tiendaagse (van 30 april tot 9 mei 2021) waarin heel veel organisaties en individuen allerlei troostende initiatieven en activiteiten organiseren. Tien dagen tijd en ruimte voor troost en hoop, voor iedereen.

UITZICHT organiseert i.h.k.v. Heel Het Land een wandeling doorheen de natuur, in de nabijheid van UITZICHT. Voor iedereen die even aan een verloren dierbare wil denken, voor wie even de stilte wil opzoeken, voor wie even wil vertragen.... Deze tocht gebeurt onder begeleiding van UITZICHT met muzikale interventies van cellist Wouter Vercruysse en sopraan Helena Maes.

We verzamelen om 9u45 aan de begraafplaats Hoog-Kortrijk.
Na een korte inleiding om 10u vertrekken we. Einde is voorzien omstreeks 11u30.

Deze activiteit is gratis, info en reservatie via: arvid.viaene@crematoriumuitzicht.be
Kunst
Muziek
Wandeling
za 8 mei
10:00 - 12:00
Deze activiteit is gratis
UiTmetVlieg / kindvriendelijk

"De Wandeling" is een tocht doorheen de natuur, in de nabijheid van UITZICHT, een zoektocht naar vertraging en verstilling....

(In geval van regenweer of niet haalbare maatregelen zal de activiteit geannuleerd worden.)

Locatie
Crematorium Uitzicht

Ambassadeur Baertlaan 5
8500 Kortrijk
België

Crematorium UITZICHT zorgt voor een rustig kader waar mensen afscheid kunnen nemen van hun naasten. Iedereen kan bij ons terecht in een omgeving die openstaat voor elke levensvisie. Maar naast een crematorium willen we meer zijn: een kwaliteitsvolle dienstverlening in een architecturaal tijdloos gebouw, een aparte ontmoetingsruimte voor rouwmaaltijden en een plaats voor beleving van cultuur.
Voor deze activiteit moet je reserveren.
Het aantal beschikbare plaatsen
20
Info en reservatie via 056/28.29.30 of arvid.viaene@crematoriumuitzicht.be