10 DAGEN VAN
TROOST EN HOOP

Tijdens Heel het land slaan we de handen in elkaar waarin we van 30 april tot 9 mei 2021 met velen, het land weer helen. We staan stil bij elke vorm van verlies die de coronacrisis met zich meebracht. Van concreet verlies van geliefden tot het meer abstracte verlies van een wereldbeeld dat zo plots en drastisch overhoop werd gegooid en ons allen in de kern van ons bestaan heeft geraakt. lees meer...

Troostwandeling

Wandelen als afscheidsritueel
Oost-Vlaanderen
Sinds corona zijn er weinig mogelijkheden om verlies een plaats te geven. Tijdens de troostwandeling krijg je de mogelijkheid om in een kleine groep een afscheidsritueel te doen. Om je verdriet te kunnen neerleggen en je verlies een plaats te geven. We wandelen coronaproof, door het bos.
Coaching
Ritueel
Wandeling
zo 2 mei
wo 5 mei
zo 2 mei: 9:00-10:15
wo 5 mei: 19:30-20:45
UiTmetVlieg / kindvriendelijk

Tijdens de troostwandeling wandelen we in kleine groep in Buggenhoutbos. Aan de hand van de verschillende natuurelementen en bijhorende symboliek geven we ruimte aan verdriet en verlies om zich te tonen, het te erkennen en de impact ervan een plaats te geven in ons leven. Tijdens dit afscheidsritueel is er de tijd om via een begeleide wandeling te herdenken en te danken. De wandeling duurt ongeveer een uur. Registratie op voorhand noodzakelijk vanwege corona. 

Locatie
Buggenhoutbos

Kasteelstraat
9255 Buggenhout
België

Bos in Buggenhout. We verzamelen zondag 2 mei om 8u50 aan de ingang van de grote parking en woensdag 5 mei om 19u15 aan de ingang van de grote parking
De locatie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Voor deze activiteit moet je reserveren.
Het aantal beschikbare plaatsen
8
Men kan reserveren via: https://emovimentovzw.stager.nl/web/tickets
Bijdrage voor de wandeling is 10 euro. Men krijgt ook een attentie mee naar huis. Er is ook fotografe die foto's neemt. Dit om het afscheidsritueel nog tastbaarder te maken achteraf. De foto's worden gratis gedeeld, in ruil voor het delen in het portfolio van de fotografe.