10 DAGEN VAN
TROOST EN HOOP

Tijdens Heel het land slaan we de handen in elkaar waarin we van 30 april tot 9 mei 2021 met velen, het land weer helen. We staan stil bij elke vorm van verlies die de coronacrisis met zich meebracht. Van concreet verlies van geliefden tot het meer abstracte verlies van een wereldbeeld dat zo plots en drastisch overhoop werd gegooid en ons allen in de kern van ons bestaan heeft geraakt. lees meer...

Verbindende natuurwandeling - thema jobverlies

Wandeling voor zij die hun job verloren of tijdelijk niet mogen uitvoeren omwille van de pandemie
Antwerpen
Een verbindende natuurwandeling met lotgenoten, mensen die hun job verloren.
Je gaat op stap met een natuurcoach en max. 8 andere gasten. Samen verkennen jullie het mooie natuurgebied Mispeldonk in Bonheiden. Onderweg is er tijd voor een babbel en wordt er de ruimte gelaten om eventuele frustraties, onzekerheden en verdriet te delen, maar ook om ieders hoop voor de toekomst uit te spreken.
Coaching
Wandeling
za 1 mei
wo 5 mei
We spreken af aan de kerk om 14u en zijn tegen 16u ten laatste terug aan de kerk.
Deze activiteit is gratis
UiTmetVlieg / kindvriendelijk

Je job verliezen , of niet meer mogen uitoefenen, kan je wereld op zijn kop zetten. Financieel kan het moeilijk worden, maar ook je sociale identiteit lijkt hierdoor te veranderen. Jobverlies is helaas een realiteit voor verschillende mensen, als gevolg van de Covid-19-maatregelen. Omdat dit niet evident is, en contacten nu moeilijk lopen, stellen we u graag een verbindende natuurwandeling met lotgenoten voor.

Je spreekt af met je gezelschap aan de kerk in Bonheiden. De andere deelnemers zijn mensen die net als jij door de pandemie hun job verloren of hun job tijdelijk niet meer mogen uitvoeren (zoals in de horeca of in toerisme bv). 
 Je gaat op stap met een natuurcoach en max. 8 andere gasten (of meer indien de maatregelen dat toelaten). Samen verkennen jullie het mooie natuurgebied Mispeldonk in Bonheiden. Onderweg is er tijd voor een babbel en wordt er de ruimte gelaten om eventuele frustraties, onzekerheden en verdriet te delen, maar ook om ieders hoop voor de toekomst uit te spreken. Er wordt afgesloten met een drankje. (Alles verloopt Corona-proof.)

Je draagt best wandelschoenen, schoenen die vuil mogen worden. Deze activiteit gaat door ongeacht de weersomstandigheden. Voorzie dus een regenjas of paraplu.

Locatie
Locatie Natuurgebied Mispeldonk in Bonheiden

Kerkplein 1
2820 Bonheiden
België

Mispeldonk is een natuurgebied ten zuiden van Bonheiden, tussen de Boeimeer en de Dijle. Het gebied is voor het grootste deel eigendom van Natuurpunt. Het behoort tot het Mechels Rivierengebied. We maken er een wandeling door de groene velden en drassige weilanden van om en bij de 5 km.
Organisator
Wandel met je coach
Lucie Wachtelaer is wandelcoach, loopbaancoach in de natuur in de regio Mechelen en Vilvoorde. Haar focus ligt op authenticiteit in werken en leven, in verbinding realiseren met elkaar en met de natuur, in leven in balans mogelijk maken voor iedereen.
Voor deze activiteit moet je reserveren.
Het aantal beschikbare plaatsen
max. 9 personen + de begeleider/gids
Stuur een e-mail met je naam, je (vorige) functie, telefoonnummer en e-mailadres naar info@wandelmetjecoach.be en dan zal je een bevestiging krijgen, of de boodschap dat je op de wachtlijst staat.