10 DAGEN VAN
TROOST EN HOOP

Tijdens Heel het land slaan we de handen in elkaar waarin we van 30 april tot 9 mei 2021 met velen, het land weer helen. We staan stil bij elke vorm van verlies die de coronacrisis met zich meebracht. Van concreet verlies van geliefden tot het meer abstracte verlies van een wereldbeeld dat zo plots en drastisch overhoop werd gegooid en ons allen in de kern van ons bestaan heeft geraakt. lees meer...

Met je binnenste buiten

Aan de slag met verhalen en emoties in de natuur
Oost-Vlaanderen
Het voorbije jaar was er een van afscheid nemen. We zijn allemaal, in verschillende mate, een deel van ons leven zoals we het kenden, verloren. Na een lange winter nodigen we je uit om jezelf weer naar buiten te brengen – letterlijk. Na verlies mag verzachting en heling komen, mag het leven weer heel worden. Waar beter dan buiten, in de natuur, zien we het hele leven – in al zijn rauwheid en schoonheid – weerspiegeld?
We gaan afwisselend in groep en individueel, aan de slag met de verhalen en emoties die jullie meebrengen. In relatie tot en verbinding met het volle lente-leven dat ons omgeeft.
Coaching
Ritueel
Wandeling
za 1 mei
za 8 mei
10:00-13:00
UiTmetVlieg / kindvriendelijk

Begeleidster Anna Brunain is een verbinder. Van mensen en ideeën, van mensen met het land, van jongeren met de wereld en elkaar. Ze is gefascineerd door taal, communicatie en de verhalen die (niet) verteld, geschreven en gehoord worden. Anna is van vele markten thuis: als leerkracht, als kunstenaar, als kok, als ritueelbegeleider brengt ze mensen samen op sleutelmomenten in het leven. Anna gelooft dat de meeste mensen deugen, en dat we als mens tot veel meer in staat zijn dan we geloven. 

Locatie
Bergenkruis, 9070 Destelbergen.

Kwadrenplasstraat
9070 Destelbergen
België

Afspraak vanaf 13:45u aan de kapel in de Kwadenplasstraat.
Bergenkruis in Destelbergen
Organisator
Avansa regio Gent
Avansa Gent-Eeklo is één van de dertien Avansa-organisaties in Vlaanderen. We creëren, vaak in samenwerking met andere organisaties, een brede waaier aan leerrijke activiteiten. Tijdens deze activiteiten kunnen volwassenen elkaar ontmoeten, met elkaar van gedachten wisselen en van elkaar leren. www.avansa-regiogent.be
Voor deze activiteit moet je reserveren.
Het aantal beschikbare plaatsen
9
Telefonisch via Avansa op het nummer 09 224 22 54
Online via https://avansa-regiogent.be/r/9585
De twee sessies vormen samen een geheel.
€ 30 standaardprijs - € 22,5 reductieprijs - € 15 sociale prijs - € 6 euro Kansentarief uitpas Gent
Kijk hier of je in aanmerking komt voor vermindering: https://avansa-regiogent.be/veelgesteldevragen