10 DAGEN VAN
TROOST EN HOOP

Tijdens Heel het land slaan we de handen in elkaar waarin we van 30 april tot 9 mei 2021 met velen, het land weer helen. We staan stil bij elke vorm van verlies die de coronacrisis met zich meebracht. Van concreet verlies van geliefden tot het meer abstracte verlies van een wereldbeeld dat zo plots en drastisch overhoop werd gegooid en ons allen in de kern van ons bestaan heeft geraakt. lees meer...

zw_aai

‘Een zw_aai geven tot we weer een aai mogen geven’
Vlaams-Brabant
Een actie waarbij we gedurende een week ‘een zw_aai geven tot we weer een aai mogen geven’ en andere Leuvenaars aansporen om hetzelfde te doen. Een gebaar om uitdrukkelijk te bedanken - aai like it... - steun te betuigen of moed in te spreken.
Online posten we bemoedigende en inspirerende woorden en beelden rond het thema en doen we verslag van onze actie.
Offline vragen we Leuvenaars om een hand op hun raam aan te brengen (getekend, een versie van papier, onze poster,...). Zo ontstaat er hopelijk een warme wave door Leuven.
Wie deelneemt krijgt (zolang de voorraad strekt) een geïllustreerde poster rond het thema.
Kunst
vr 30 april
za 1 mei
zo 2 mei
ma 3 mei
di 4 mei
wo 5 mei
do 6 mei
vr 7 mei
za 8 mei
zo 9 mei
doorlopend
Deze activiteit is gratis
UiTmetVlieg / kindvriendelijk
Locatie
Leuven

-
3000 Leuven
België

n.v.t.
Organisator
Lien Geeroms & Lotte De Snijder
Lien en Lotte slaan de handen in elkaar en willen een positief gebaar maken waarmee ze andere Leuvenaars verbinden en steunen.
Lien Geeroms - @lalalalien - is geboren en getogen in Leuven en werkt er als freelance illustrator. Meer info via liengeeroms.com.
Lotte De Snijder - @lottedesnijder - is ook een trotse Leuvenaar en onder meer de bezieler van Slow Reading Leuven. Meer info op slowreadingleuven.be.