10 DAGEN VAN
TROOST EN HOOP

Tijdens Heel het land slaan we de handen in elkaar waarin we van 30 april tot 9 mei 2021 met velen, het land weer helen. We staan stil bij elke vorm van verlies die de coronacrisis met zich meebracht. Van concreet verlies van geliefden tot het meer abstracte verlies van een wereldbeeld dat zo plots en drastisch overhoop werd gegooid en ons allen in de kern van ons bestaan heeft geraakt. lees meer...

Ontrafelsessie

Visualisatie van jouw corona-verlies
Vlaams-Brabant
Individuele ontrafelsessie via zoom waarin we stilstaan bij jouw corona-verlies. Impactvolle sessie die je helpt om tussen de bomen het bos terug te zien.
Coaching
Andere
ma 3 mei
di 4 mei
wo 5 mei
do 6 mei
vr 7 mei
09:00-18:00
UiTmetVlieg / kindvriendelijk

Tijdens een individuele sessie van 1 uur staan we stil bij jouw corona-verlies. Dat kan vanalles zijn. Het kan gaan om een overlijden maar eveneens over het verlies van werk, een faillissement, een stopgezette studie. Of ook het verlies van contact met vrienden, het verlies van verbinding, het verlies van perspectief.

Anje Claeys gaat online met jou in dialoog. Terwijl jij praat, tekent ze jouw verhaal neer op een wit blad papier. Na de sessie krijg je de scribing via mail en ook via de post toegestuurd. Zo ontstaat er een tastbare weerslag van jouw unieke verhaal. Als een vingerafdruk, vertrouwd en ook verbindend. Reculer pour mieux sauter. Terugblikken om vandaar uit terug vooruit te gaan. Nieuwe betekenis zoeken, en vinden.

De sessie verloopt online via zoom.

Locatie
Online sessie via zoom

Zoomlink
Online
3370 Neervelp
België

Online via zoom. Na aanmelding via mail, wordt jou een zoomlink toegestuurd.
Organisator
Anje Claeys
Anje Claeys is professioneel ontrafelaar. Ze werkt als coach en kunstenaar en is verbonden met het Expertisecentrum Verbinding in Verlies. Daar begeleidt ze mensen die te kampen hebben met een ervaring van verlies, in de brede betekenis van het woord. Als coach ondersteunt ze mensen en organisaties die verlangen naar maatschappelijk impact. Ze is gespecialiseerd in moeilijke vragen en ingewikkelde vraagstukken. Dus, lig je van iets wakker, ligt er iets in de weg waardoor jij niet 100% kan doen wat je graag wil doen, dan helpt ze je graag bij het ontrafelen van het kluwen waardoor je weer voort kan, dicht bij jezelf en je unieke missie hier op deze wonderlijke planeet.
Voor deze activiteit moet je reserveren.
Het aantal beschikbare plaatsen
10
Via mail naar info@anjeclaeys.be
Reserveren ten laatste voor vrijdag 30 april 2021.
Bijdrage van 10 EUR voor een sessie van 1 uur, voor de vergoeding van materiaal en verzendkosten. De begeleiding zelf wordt gratis aangeboden ter gelegenheid van het event 'Heel het land'.