10 DAGEN VAN
TROOST EN HOOP

Tijdens Heel het land slaan we de handen in elkaar waarin we van 30 april tot 9 mei 2021 met velen, het land weer helen. We staan stil bij elke vorm van verlies die de coronacrisis met zich meebracht. Van concreet verlies van geliefden tot het meer abstracte verlies van een wereldbeeld dat zo plots en drastisch overhoop werd gegooid en ons allen in de kern van ons bestaan heeft geraakt. lees meer...

Zelfzorg voor hulpverleners in corona-tijd

Hoe draag je zorg voor je eigen batterijen in deze tijden
Vlaanderen
Het expertisecentrum Verbinding in Verlies nodigt hulpverleners uit om stil te staan bij het thema ‘zelfzorg’ tijdens een online sessie via Zoom.
Is jouw grootste passie ‘voor anderen zorgen’? En verlies je jezelf daarbij wel eens uit het oog?
Voel jij ook pas hoe moe je bent als je vakantie neemt?
We nemen de tijd om hierover van gedachten te wisselen, zonder oordeel.
Een moment van zelfreflectie en een aanzet om voor jezelf helder te krijgen hoe jouw batterijen gevuld kunnen worden én blijven adhv inspirerende input over zelfzorg.
Workshop
ma 3 mei
14u-16u30
Deze activiteit is gratis
UiTmetVlieg / kindvriendelijk

Tijdens deze inspirerende ochtend over zelfzorg in corona-tijden duiken we in een aantal stellingen en inzichten over dit thema. Je krijgt vragen voorgelegd waarmee je in kleine groepjes.

Daarnaast kijken we hoe je er sneller kan opmerken dat je batterijen aan het leeglopen zijn, wat voor jou een manier is om deze weer op te laden én hoe je meer energie bij je kan houden.
 

Locatie
Online

Zoom
3010 Kessel-Lo
België

Online
De locatie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Organisator
Verbinding in Verlies
Vanuit het expertisecentrum Verbinding in Verlies bieden wij professionele zorg en begeleiding aan iedereen die in het leven geconfronteerd wordt met rouw en verlies. Overlijden, ziekte en verlies in de brede zin van het woord.
Daarnaast is Verbinding in Verlies een expertisecentrum rond verlies en rouw voor hulpverleners die hun kennis en kunde willen uitbreiden. Hiertoe hebben wij een uitgebreid opleidingsaanbod.
Ook voor werkgevers en organisaties die zorgzaam willen zijn bij de reïntegratie van collega’s na verlies bieden wij een aanbod op maat, passend bij elke specifieke situatie.
Voor deze activiteit moet je reserveren.
Het aantal beschikbare plaatsen
15
Reserveren door een mailtje te sturen aan marita.plas@verbindinginverlies.be - je krijgt daarna een Zoomlink toegestuurd.