10 DAGEN VAN
TROOST EN HOOP

Tijdens Heel het land slaan we de handen in elkaar waarin we van 30 april tot 9 mei 2021 met velen, het land weer helen. We staan stil bij elke vorm van verlies die de coronacrisis met zich meebracht. Van concreet verlies van geliefden tot het meer abstracte verlies van een wereldbeeld dat zo plots en drastisch overhoop werd gegooid en ons allen in de kern van ons bestaan heeft geraakt. lees meer...

Koffie met een hart

Woorden die troosten
Limburg
Wereldwinkel Beringen nodigt iedereen uit om op zaterdag 8 mei tussen 10u en 17u langs de winkel te komen voor een gratis koffie met een hart: eerlijke koffie voor iedereen.
Schrijven
Andere
za 8 mei
10:00-18-00
Deze activiteit is gratis
UiTmetVlieg / kindvriendelijk

Vrijwilligers Wereldwinkel Beringen: "Juist in coronatijden moeten we plezier halen uit een tasje koffie. Want veel mensen zoek troost in deze periode. We kunnen niet op bezoek om iemand een hart onder de riem te steken. We snakken naar vrijheid, naar fysieke contacten en nog zoveel meer. Koffie heeft de kracht mensen te verbinden, over de hele wereld.”  

Die dag kan iedereen ook zelf een troostende boodschap neerschrijven. Misschien wil je iets opschrijven voor iemand die je mist? Of misschien geef je graag een positieve noot aan iedereen die door onze straat wandelt? De geschreven boodschappen hangen we daarna op in onze etalage.

We hopen via dit initiatief een beetje hoop en troost bieden. 

Locatie
Wereldwinkel Beringen

Onze-Lieve-Vrouwstraat 22
3580 Beringen
België

De Wereldwinkel van Beringen draagt eerlijke handel uit in groot Beringen.
Organisator
Wereldwinkel Beringen
Een eerlijk verhaal bij een heerlijk product.
Iedereen is welkom in de Wereldwinkel van Beringen.