10 DAGEN VAN
TROOST EN HOOP

Tijdens Heel het land slaan we de handen in elkaar waarin we van 30 april tot 9 mei 2021 met velen, het land weer helen. We staan stil bij elke vorm van verlies die de coronacrisis met zich meebracht. Van concreet verlies van geliefden tot het meer abstracte verlies van een wereldbeeld dat zo plots en drastisch overhoop werd gegooid en ons allen in de kern van ons bestaan heeft geraakt. lees meer...

Heel het land

Verbind je tijdens deze troostende tiendaagse! 
 

Tijdens Heel het land staan we van 30 april tot 9 mei 2021 met jullie stil bij elke vorm van verlies die de coronacrisis met zich meebracht. Van concreet verlies van geliefden tot het meer abstracte verlies van een wereldbeeld dat zo plots en drastisch overhoop werd gegooid en ons allen in de kern van ons bestaan heeft geraakt.  

Niet onder de vorm van een massa-event, maar als een verbindend bubbel-event verspreid over vele locaties en met vele partners. We zien het groots. We gaan met zo veel mogelijk organisaties en mensen allerlei events organiseren die troost & hoop bieden zoals een stilte wandeling, een streepje muziek, kunst in de straten, pakkende verhalen, ... Zo kan iedereen de mogelijkheid vinden om op zijn manier tijd en ruimte te krijgen voor troost en hoop.  

Zin om aan te sluiten bij één van de meer dan 70-tal activiteiten?
Neem dan zeker een kijkje naar wat we allemaal te bieden hebben.

Heel het land is een initiatief van Kunstwerkt vzw, Cera, Ferm, Moving Closer en We have the choice.